Mania - Metin2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Modificare client-Marire magazine

In jos

Modificare client-Marire magazine Empty Modificare client-Marire magazine

Mesaj  bloodyguard Sam Iul 17, 2010 4:38 am

Folosesti tutorialul de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E FACUT DE MINE).Aveti si programul in descriere(megaupload).Cu el faceti urmatoarele:
1.Intrati in folderul pack din clientul dvs..Cautati uiscript.eix si uiscript.epk pe care le copiati in folderul FR pe care l-ati pus in prealabil in partitia C.(Folderul FR e in descriere video-ului din linkul de mai sus)
2.Modificati cele 2 fisiere (NPC_ex.xml si NPC_pack.xml) ca in video.ATENTIE! Voi trebuie sa le modificati in uiscript_ex.xml si uiscript_pack.xml.
3.Intati cu notepad(sau alt editor text) in uiscript_ex.xml si modificati acolo ca in video.Sa fie in prima parte:"C:\FR\uiscript" si in a doua:"uiscript_pack.xml".Exit.Save
4.Ca sa nu va incurc o sa va spun cum e si in video:Intrati in cmd apoi scrieti "cd C:\FR" (fara ghilimele).Apoi scrieti "m2 uiscript_ex.xml".Enter.Acum continutul lor ar trebui sa se afle in Folderul "Source" din FR.
5.Intrati in C:\FR\Source\uiscript\shopdialog.py si inlocuiti-l cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
6.Stergeti vechile fisiere uiscript.eix si .epk din FR.
7.Intrati in cmd>"cd C:\FR">"m2 uiscript_pack.xml"> (>=enter)
8.Mutati nou-createle .eix si .epk din FR in pakul clientului si incercati-le!!!

Am vazut acest tutorial pe epvp parca.Dar fiind in germana nu e tocmai usor de inteles.Asa ca am facut acest tutorial mai "noob friendly"Very Happy.Deci tot ce e mai sus cu exceptia linkului spre video e facut 100% de mine pentru 4metin.
Daca cineva nu intelege spuneti si o sa pun si pozele care sunt deja gata.
bloodyguard
bloodyguard
Administrator
Administrator

https://mania-metin2.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum