Mania - Metin2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Starter/Launcher foarte util

In jos

Starter/Launcher foarte util Empty Starter/Launcher foarte util

Mesaj  bloodyguard Sam Iul 17, 2010 3:59 am

Am lucrat la 3 startere sau launchere sau cum vreti voi sa le numiti iar acum vi le pun la dispozitie sa le folositi...eventual sa postati vreo recomandare sau ceva de genu.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Metionez ca la Metin2 Launcher funtioneaza butonul Start Game doar daca aveti in joc fiserul Metin2.exe
La fel si la Metin2 Launcher 2 funtioneaza butonul Start Game doar daca aveti in joc fiserul Metin2Mod.bin
Iar la Metin 2 Starter trebuie sa aveti in joc fisierele Metin2.exe;mc.exe;mc.txt si config.exe(asta oricum il gasim in orice client deci nuj daca mai era nevoie sa zic si despre el) pt a functiona toate butoanele.
Enjoy
P.S: nu miam lasat vreo semnatura sau ceva pe aplicatie pt ca mie unu mi se pare foarte inestetic sa vad semnaturi pe programe,imagini sau mai stiu io ce..aaa si inca cva am mai postat un starter de pe alt cont care se numea "maryanus" si un carcotas a si sarit cu gura pe mn ca lam luat de pe elitepvpers..io zic sa nu mai faceti acuzatii nefondate..mai sunt si oameni muncitori nu numai copiatori care muta informatia de pe un site pe altul fara a elabora ceva nou.
bloodyguard
bloodyguard
Administrator
Administrator

https://mania-metin2.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum